Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

13.10.2014

Loikkaa jänösein!

Heimolaiset kokoontuivat Jyväskylään hyppytekniikkakoulutuspäiville. Useampi Sankari ja Metallinen on kiinnostunut PK-lajeista ja agilitystä, joten oikean hyppytekniikan taitaminen on molemmissa lajeissa hyvinkin tärkeä taito. Meidän huushollista treeniin osallistui Nooa ja Nooalle tehtiin perussarja-treeniä sekä PK-hyppyihin tähtääviä harjoitteita. Korkeiden hyppyjen hyppyynlähtö oli hyvä mutta laskeutuminen oli vähän niin sun näin. Eli siihen vähän panostusta jatkossa.


Kuvaaja Sanna Jääskeläinen


Kuvaaja Sanna Jääskeläinen


Kuvaaja Sanna Jääskeläinen


Vuoden viimoisen jälkikokeen kisarapsaa.

Nooa salamanterini kävi voittajan jälkikokeessa kolmannen kerran. Tuloshan sieltä tuli, mutta ei ihan se mitä myö lähettiin tavoittelemaan...

Siilinjärvelle ajeltiin Nooan kanssa kaksistaan. Koe alkoi maastoilla ja arvottiin numero yksi. Ei muuta kun takkia niskaan, pipoa päähän ja hanskat käteen ja kaahaten kohti maastoja. Lämpöä oli ruhtinaaliset 4 astetta plussaa, joten kaikki vaatetus tuli tarpeeseen!

Jana meni ihan ok, täydet pisteet siitä tuli ja kuusi keppiä tuotiin maastosta mukanamme. Meillä oli pieni keppi-ilmaisu ongelma tuossa vähän aikaa sitten, mutta saatiin aika iisisti Nooan kanssa fiksattua ja kaikki kepit nousi kokeessa hienolla varmuudella.

Esineruutua ollaan treenattu vähän eri metodeilla kuin ennen, mutta työ ei ilmeisestikään vielä ole tuottanut tulosta, tuloksena nimittäin laiha saalis ja vain yksi esine :( itku meinasi päästä kun esineruudun jälkeen tajusin, että se meni sitten siinä se ykkönen.... yleisön kannustuksesta johtuen mentiin sitten vielä kuitenkin tottikseen. Laskettiin porukalla, että me tarvittaisiin 89 pistettä tottiksesta jotta se riittäisi ykköseen. Samperi, kun jännitti!

Seuraaminen - hyvä
Liikkeestä istuminen - erittäin hyvä
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo - erinomainen
Liikkeestä seisominen ja luoksetulo - erittäin hvyä
Tasamaanouto - erittäin hyvä
Hyppynouto - erittäin hyvä
A-este - hyvä
Eteenmeno - tyydyttävä (kaksoiskäsky perhana!!)
Paikkamakuu - erinomainen

Pisteitä 87..... 2 pistettä jäi 1-tuloksesta. Olin pettynyt ja surun murtama... kyllä olin, mutta se kesti onneksi vain hetken :) 

Koe noin yleensä ottaen oli onnistunut, maastot oli cool ja järjestelyt toimi. Ihmiset on ihan superihania siellä savossa, tykkäsin kokeiden tunnelmasta! Mutta ensi kertaan jäi se ykkönen... sniif... Onneksi kotimatkalla sain purkaa tylsää fiilistä ihanien ja maailman parhaiden kavereiden kanssa, kiitos kun jaksatte <3


Nooa, 2-tuloksellakin se on mun ykkönen <3


Mitäs muuta meille. Ei enää kokeita tälle vuodelle. Oli joku tokokoe, mutta taijan perua sen. En tiiä, ei nyt jaksais, ehkä.

Alli tekee juoksuja, merkkailee kilpaa poikien kanssa lenkillä :) kovin jätkä tästä sakista on kylllä Alli! :)
Omassa mielessä on ihan eniten tuo tuleva pentuprojekti jo nyt, odotan paljon tuosta yhdistelmästä, niin monella tapaa ja niin monesta eri syystä. Toivon todella, että siitä tulee totta. Niin monta mutkaa vielä matkassa...


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti