Dreamoor

Dreamoor
Shiny happy border collies!

24.6.2013

Jos ei se edes vähän satu niin eihän se tunnu miltään...

...nimittäin pikkusen kirpasee nuo tokon SM kisat mihin olemme matkalla viikonloppuna. SM kisat on siis tänä vuonna Pieksämäellä ja me edustamme RSKK:n joukkueessa voittajaluokassa Nooa-Nomparellin kanssa. Arvontalaulu raikui meille siihen malliin, että startaamme voittajaluokassa suoritusnumerolla YKSI, eli me aloitamme voittajaluokan kisailut. Ahdistus maximus, pikkusen sattuu syvämmestä mutta näillä mennään! Täällä viikonlopun lähtölistat: http://www.koetulos.fi/toko-sm-2013

Me lähdetään Nooan kanssa reissuun avoimin mielin. Jännitys kuuluu kuvioon, eihän se miltään muuten tuntuisikaan, mutta yritämme, että jännittäminen ei pääse meitä hallitsemaan. Ennen kaikkea odotan tätä pientä road trip breikkiä arjesta ja trenikavereiden kanssa mökkeilyä. Tietysti siinä samalla käydään SM kisoissa kokeilemassa miltä kisaaminen tuntuu. Tavoitteita ei meillä voittajaluokassa nimittäin enää ole, seuraavaksi ajatukset on EVL liikkeissä, joten tämä on tällainen pieni poikkeama matkalla kohti EVL valmiutta. Tilipäivä kun tuossa tuli niin pitihän sitä heti käydä tuhlailemassa, vähän lisää merkkikartioita ja ohjatun noudon kapuloita... välineet ennen kaikkea, eiks vaan! :)
Enivei, tuosta SM joukkueesta, onneksi meillä on über-rento joukkue jossa ei mitään menestymisen paineita, mennään vaan tekemään omat suoritukset ja sitten katsotaan mihin ne riittävät.

Samaisissa karkeloissa on Dreamoor-kasvatteja kolmin kappalein: Hertta, Näpsä ja Nooa. Aika hienosti pikkuisilta omistajineen että ovat päässeet näihin geimeihin mukaan. Kisailijoiden joukossa on mukana myös meidän poikien muita lapsosia sillä Ossilta ja Ruipalta löytyy jälkikasvua kisoista ja tietysti paljon, paljon muita tuttuja näyttää lähtölistoilla keikkuvan.

Oikein paljon lykkyä Hertta & Hanna ja Näppylä & Paula viikonlopulle! Onnea ja tsemppiä myös treenikavereille ja muillekin kisaamassa oleville kamuille, toivotaan ennenkaikkea iloisia onnistumisia ja hauskaa yhdessäoloa viikonlopulle!!!ps.
Murtovarkaille tiedoksi, että koko viikolopun ajan on meidän asunto miehitettynä, että ei kannata yrittää onneaan jos yhtään välittää omasta terveydestään. Näitä reittejä pitkin viestit kuulemma kulkeutuu aika hyvin eteenpäin siispä noudatamme suosituksia ;)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti